Βρείτε τον ευκολότερο δρόμο για να έρθετε σε μας

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΜΕ ΦΕΡΥ

Η πιο γρήγορη διαδρομή είναι από την Κεραμωτή προς τον Λιμένα (Θάσος), με χρόνο ταξιδιού μόλις 35 λεπτά και συχνά δρομολόγια, κάθε μισή ώρα το καλοκαίρι, αυτή είναι η προτιμώμενη διαδρομή πολλών επισκεπτών στη Θάσο. Μόλις κατεβείτε από το πλοίο, μπείτε στον περιφερειακό και ακολουθήστε τις πινακίδες προς Πρίνο ή Λιμενάρια. Μείνετε στην πορεία σας και περάστε από όλα τα άλλα χωριά μέχρι να φτάσετε στα Λιμενάρια και από εκεί συνεχίζετε ευθεία μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, τον Ποτό.

Εναλλακτικά, υπάρχει επίσης υπηρεσία φέρυ από την Καβάλα προς τον Πρίνο, αυτή η διαδρομή έχει χρόνο ταξιδιού 1 ώρας και 15 λεπτών και το πολύ 5 δρομολόγια ανά ημέρα. Μόλις κατεβείτε από το πλοίο, μπείτε στον περιφερειακό και ακολουθήστε τις πινακίδες προς Λιμενάρια. Μείνετε στην πορεία σας και περάστε από όλα τα άλλα χωριά μέχρι να φτάσετε στα Λιμενάρια και έπειτα, συνεχίστε ευθεία μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, τον Ποτό.

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Η Θάσος δεν έχει το δικό της αεροδρόμιο, αλλά επωφελείται από το κοντινό αεροδρόμιο της Καβάλας (Μέγας Αλέξανδρος), από το αεροδρόμιο μέχρι το λιμάνι της Κεραμωτής είναι μια μικρή διαδρομή με ταξί ή ενοικίαση αυτοκινήτου. Πολλοί τουρίστες επιλέγουν επίσης να πετάξουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία), αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και επωφελείται από πολλές οικονομικές αεροπορικές εταιρείες. Από εδώ μπορείτε να πάρετε λεωφορείο για το σταθμό των λεωφορείων και από εκεί, είναι 2 ώρες με το λεωφορείο ΚΤΕΛ προς την Καβάλα, ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να πάτε στο λιμάνι της Καβάλας ή της Κεραμωτής.

ΟΔΙΚΩΣ

Η Εγνατία οδός (E90) εκτείνεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, από την Ηγουμενίτσα προς την Τουρκία και περνάει από την Καβάλα και την Κεραμωτή.